Yapılan çalışmalarda; ilimizde ve farklı taşra ilamat masalarınca Bilişim Sistemleri ile Dolandırıcılık suçlarından toplam 69 dosya kapsamında 135 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan N.B. isimli şüphelinin gizlendiği adres tespit edildi. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonla şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Çalışmaların devamında ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Ö.D. isimli şüpheli, çevre illerden Elazığ’a gelen şüpheli bir araçta yapılan kontroller sırasında tespit edilerek yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli şahıslar, Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


















