Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu basın toplantısı ile adaylarını resmi olarak duyurdu. Saadet Partisi İl Başkanı Hacıbekiroğlu, “Çok düşünerek Elazığ'a güzel hizmetler sunacak belediye başkanını Elazığ'a sunup insanların hem bize dua etmesi hem de vatandaşlara büyük hizmetler yapacak bir aday çıkarmak için hayret gösterdik. Şuanda burada Tüm Elazığ'lılara Elazığ Saadet Partisi olarak Harita ve Kadastro Mühendisi Haluk Aslan adayımızdır” şeklinde konuştu.
Bu şehirde yaşayan her bir insanın ayrı ayrı konuşması kendini ifade etmesi şehrin sorunlarını anlatma adaleti içerisinde olmasıdır. Ben buradan kendimi anlatırken Elazığ'lı insanlarında tercümanı olacağını belirten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan; “Ben adalet ve eşit hizmet için buradayım. Başkanlığımı şeffaf bir yönetim anlayışı ile halk ile beraber yöneteceğim bunun başka şansı yok. Söylenenlere ve alınan kararlara sorgusuz sualsiz şartsız, inanmak zorunda kalmak yerine katılımcı bir yönetim oluşturmamız gerekiyor.
Elazığ'ı belediyecilik alanında ileriye taşırken her kesimin başkanı olacağım. Başkaları gibi hizmet kelimesinin anlamını sözlükten bakarak öğrenmeyeceğim. Şehrimiz artık bir yaşam mücadelesine döndüğünü biliyoruz. Kaldırımlarda yürürken düşme korkusu ile başımızı kaldıramıyoruz. Yağmur yağdığı zaman caddelerin sele dönüşmesi de hayatımızı bir o kadar zorlaştırıyor.
yanlışları düzeltmek için sürekli kaynak için çaba sarf edildiği halde düzelme bir yana daha kötüye gitmesi anlaşılır bir yönetim tarzı değil. Şuan da konuşurken daha önce yapılan gibi toplumun temel haklarının topluma bir lütuf olarak sunulması yansıtılması değil. insanımızın hayatını kolaylaştırmak için yapılması gerektiğine inanıyorum.
Elazığ Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım ama bu şehrin her köşesinde yaşayan her insanın umudu ve vicdanı olarak karşınızda duruyorum. Ben Elazığ'da tüm partilerin ve tüm Elazığ'lının adayıyım. Bu şehirde her insanın mekansal ihtiyaçlarını karşılamak üzere organize edilmiş belediye teşkilatının işlemez hale gelen bozuk yapısını düzeltmek için gereken liyakatin adayıyım.
Çarpık kentleşmenin kötü yapılanmanın kuralsız uygulamaların yetersiz alt yapının düzeltilmesinin umuduyum. Çarçur edilen sürekli açık veren borç yükü altında beli bükülmüş bütçenin yandaşlığın kayırmacılığın ayrımcı uygulamaların yolsuzluğun ortadan kaldırılmasının kararlılığıyım Elazığ'da Şehrin her bölgesine ihtiyaçları karşılayacak eşit ve adil hizmet götürme ihtimaliyim.
Bu şehirde yaşayan sokaklarında yürüyen ve b güzel şehirde yaşamayı planlayanların gözlerindeki ışığım. Burada ben sadece bir belediye başkan adayı değilim. Ben, Elazığ'ın vicdanıyım” dedi.
Siyaset
Yayınlanma: 22 Ocak 2019 - 15:46
TEMEL HAKLAR TOPLUMA LÜTUF DEĞİL, HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN YAPILMALIDIR
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu basın toplantısı ile adaylarını resmi olarak duyurdu
Siyaset
22 Ocak 2019 - 15:46
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
















