Ziyarete, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Seyit Yücel, Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi Profesörü Prof. Dr. Erdinç Telatar, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk Cihan ile birlikte Zafer Partisi Elazığ İl yöneticileri katıldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Elazığ Şube Başkanı Yaşar Karabulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zafer Partisi yöneticilerinin Türkiye’nin güncel sorunlarına ilişkin görüşlerini paylaştıklarını belirtti.
Karabulut, Zafer Partisi heyetinin ziyarette; Atatürk çizgisinde milliyetçilik anlayışı, sığınmacı politikaları, eğitim ve sağlık başta olmak üzere çeşitli alanlardaki plan ve programlarını aktardıklarını söyledi.
Ayrıca heyet, hukuk düzenine saygılı bir yönetim anlayışını benimsediklerini, yolsuzluk ve soygunla mücadele edeceklerini, iktidara gelmeleri durumunda liyakate dayalı bir yönetim sistemi oluşturacaklarını vurguladı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.














